Dit gerecht lijkt op een goed gevuld omelet. De eieren breek je op de groente en laat je vervolgens stollen.
2 personen 15-30 minuten hoofdgerecht
Ingrediënten
1 aubergine
1 courgette
1 ui
1 rode en 1 gele paprika
1 Spaans pepertje
1 eetlepel olijfolie
1 teentje knoflook
1 theelepel gedroogde tijm
4 eieren
1 klein volkoren stokbrood
Bereiding
Maak de groente schoon.
Snijd de aubergine en de courgette in plakken, de ui in snippers, de paprika’s in repen en het pepertje fijn.
Verwarm de olie en fruit hierin de ui glazig. Pers het teentje knoflook er boven uit.
Voeg de andere groente toe met tijm en stoof de groente op klein vuur langzaam gaar.
Breek de eieren op de groente en laat ze met een deksel op de pan stollen.
Geef er het stokbrood bij.
Voedingswaarden per persoon
Energie 520 kcal
Vet 20 gram
Waarvan verzadigd vet 5 gram
Koolhydraten 50 gram
Waarvan suikers 10 gram
Vezels 15 gram
Eiwit 30 gram
Zout 1,5 gram
Comments