top of page
Foto van schrijverprojectnewme

Eiwrap met spinazie en tomaatjes

Ideaal om je restjes mee op te maken.




2 personen minder dan 30 minuten lunch, ontbijt 320 kcal


Ingrediënten

4 eieren

50 ml halfvolle melk

peper

2 eetlepels olie

25 gram spinazie

2 tomaten

2 aardappelen (gekookt)

8 takjes verse bieslook

2 eetlepels zuivelspread light


Bereiding

  • Kluts de eieren met de melk (of water) en wat peper in een kom.

  • Verhit een eetlepel olie in een pan en bak de helft van het mengsel op lage stand tot een omelet.

  • Bak nog een omelet in de rest van de olie.

  • Laat de omeletten afkoelen.

  • Was de spinazie, laat uitlekken en hak grof.

  • Was de tomaten en snijd in blokjes.

  • Snijd de aardappelen in blokjes.

  • Was de bieslook en snijd fijn.

  • Doe de zuivelspread in een bakje en voeg er bieslook aan toe.

  • Smeer een lepel zuivelspread op de eiwrap.

  • Voeg de helft van de spinazie, tomaat en aardappelen toe en rol hem op.

  • Herhaal dit met de andere wrap en serveer.


Variaties

Geen gekookte aardappelen over? Je kunt de omelet ook met andere restjes vullen, zoals gekookt rijst of gebakken groente.


Voedingswaarden per persoon

Energie 320 kcal

Vet 22 gram

Waarvan verzadigd vet 7 gram

Koolhydraten 13 gram

Waarvan suikers 4 gram

Vezels 2 gram

Eiwit 16 gram

Zout 0,6 gram


Volg je Project New Me al op Facebook en Instagram?

Volg je Crossfit Emmeloord al op Facebook en  Instagram?



2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page