Kan een gewone croissant nóg lekkerder? Jazeker! Deze kaascroissants met ham en roerei zijn snel en gemakkelijk te maken. Perfect als stevig antikater-ontbijt of een luxe brunch. Wij hebben dé tip om deze kaascroissants nog lekkerder te maken. Lees snel het recept voor onze geheime truc.
Heerlijke kaascroissants
Begin je dag goed met deze heerlijke kaascroissants met ham en roerei. Dit recept is een mega-lekkere combinatie van klassieke ontbijtingrediënten, maar dan samen gebracht op een nét wat andere manier. Dit is het perfecte gerecht voor een lui weekendontbijt, een speciale brunch, of als stevige lunch met een kopje soep.
Ingrediënten voor 2 personen
2 croissants
80 gr geraspte kaas
4 eieren
Scheutje melk
2 plakjes ham
3 takjes bieslook
Peper en zout
Olijfolie
Bereidingswijze:
Verdeel de geraspte kaas over een hete koekenpan en laat de kaas smelten.
Snijd de croissants doormidden en leg ze met de open kant in de kaas. Bak de croissants een paar minuten totdat hij crispy aan de onderkant is. Laat een paar minuten afkoelen. Keer dan om op een bord.
Maak ondertussen roerei in een andere pan. Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Voeg de eieren toe en een klein scheutje melk. Laat de eieren al roerend stollen. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel een plakje ham over de kaascroissants. Verdeel het roerei over de croissants. Garneer met wat verse bieslook.
Serveer meteen.
Eet smakelijk!
Bron: UitPaulinesKeuken
Comments