Hoe leuk is het dat een klant een eigen Instagram account heeft met de heerlijkste recepten! We willen jullie dan ook graag verwennen met dit fantastische kipgerecht van Corine. Volg haar op haar IG account @indekeukenvancorine.
Maak dit recept, maak een mooie foto en tag ons en Corine in je bericht!
Deze avondmaaltijd is lekker snel klaar, ideaal na een dag werken en met lekker wat groenten!
Benodigdheden (2 personen)
- 2 naanbroden
- 300 gram kipfilet
- 2 eetlepels kip tandoori kruiden
- 250 gram cherrytomaten
- 100 gram ijsbergsla
- 2 bosuitjes
- knoflooksaus
Bereidingswijze:
Bereidingstijd: 20 minuten
Doe de kip in een kom met een klein scheutje olijfolie en de kip tandoori kruiden
Snijd de cherrytomaten door de helft en snijd de bosui.
Bak de kip ongeveer 5 minuten.
Voeg daarna de cherrytomaten en bosui toe en laat dit ongeveer 10 minuten meebakken.
Bak de naanbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe een dun laagje knoflooksaus op de naanbroden, beleg met de ijsbergsla
Doe vervolgens de kip met de tomaatjes en bosui er bovenop.
Serveer met wat komkommer en eet smakelijk!
Corine's account Instagram: @indekeukenvancorine
Comentários