top of page

Pistachepesto

Met deze zelfgemaakte pistachepesto zit je altijd goed. Pistachenootjes, basilicum, knoflook en kaas gemengd tot de perfecte smaakbalans. Voeg de pesto toe aan pasta, op brood, of in een salade en geniet van de overheerlijke smaken.



Ingrediënten


100 g pistachenoten ongezouten

2 teen knoflook

20 g basilicum

60 g geraspte kaas

125 g olijfolie

1 snufje zout

1 snufje peper zwart


Bereidingswijze


  • Maak de pistachenootjes fijn met een vijzel of keukenmachine.

  • Voeg fijngesneden basilicum, gehakte knoflook, geraspte kaas en peper en zout toe.

  • Mix alles met een staafmixer en voeg zoveel olijfolie toe als nodig is om de gewenste dikte te bereiken.



Volg je Project New Me al op Facebook en Instagram?

Volg je Crossfit Emmeloord al op Facebook en  Instagram?



Bron: Jumbo





5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page