Deze salade is heerlijk op warme dagen, toch vullend maar niet te zwaar.
Benodigdheden (2 personen)
- 150 gram sla naar keuze, zelf vind ik veldsla het lekkerste.
- 1 aardappel
- 2 eieren
- 2 vegatarische kipschnitzels van Vivera
- 2 eetlepels griekse yoghurt
- Geraspte parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
Bereidingstijd: 20 minuten
Verwarm de oven voor op 180 graden en schaaf de aardappel in zo dun mogelijke plakjes.
Verdeel deze over een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met een beetje olijfolie en zout en bak 10-12 minuten in de oven.
Kook de eieren in een pan kokend water, ongeveer 8 minuten, laat ze daarna schrikken onder koud water.
Bak de schnitzel in een koekenpan.
Verdeel de sla over 2 borden.
Vul de borden aan met de schnitzel, het gehalveerde eitje, de aardappelcrisps, de griekse yoghurt en de geraspte kaas.
Eet smakelijk!
@indekeukenvancorine
Comments